Grubu | Ara Ürün |
Alt Grubu | |
Firma | Kansuk Laboratuvarı San. Tic. A.Ş. |
Marka | KANSUK |
Etken Madde Kodu | |
Ambalaj Miktarı | 50 |
Ambalaj | ADET/AMBALAJ |
ATC Kodu | R02AA |
ATC Açıklaması | Antiseptikler |
NFC Kodu | DE |
NFC Açıklaması | Ağızdan Katı Pastiller |
Kamu Kodu | |
Patent | Orjinal |
Satış Fiyatı | 6,5 TL (1 Ocak 2011) - Fiyat Geçmişi |
Önceki Fiyatı | 6 TL (19 Ağustos 2010) |
Kurumun Ödediği | |
Reçete Tipi | |
Temin | İlacınızı sadece eczaneden alınız ! |
Bütçe Eş Değer Kodu | |
Durumu | Şuan eczanelerde satılıyor. |
Barkodu |
|
İlaç Prospektüsü
Soğuk algınlığı ve allerjik nedenlerden dolayı oluşan ağız kuruluğunda, hafif öksürükte, ses kısıklığında, minor boğaz irritasyonlarında, nezlede semptomların azaltılmasına yardımcı olur.
Mentol bronşit, sinüzit ve benzer hastalıkların semptomlarını hafifletmek için, ökaliptus burun ve üst solunum yolları mukozasının hafif iltihabı için kullanılır.
Pastil
50 g.da ökaliptus esansı 0.07 g ,mentol 0.10 g ,arap zamkı, şeker, jelatin, gliserin, boya ( indigo carmine, tartrazine )
Bileşiminde bulunan maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlılık durumlarında kullanılmamalıdır.
Günde en fazla 8 – 10 pastil ağızda emilerek kullanılır. Küçük çocukların pastiller ile boğulma riski göz ardı edilmemelidir.
25 ºC’ nin altında oda sıcaklığında çocukların göremiyeceği ve ulaşamıyacağı yerlerde, ambalajında saklayınız.
Karton kutu içinde, teneke kutuda 50 g pastil.
- Yüksek ateş veya inatçı öksürüğün olduğu durumlarda etkisizdir.
- Kullanmadan önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz
- Kullanmakta olduğunuz ilaç var ise mutlaka doktorunuza ve eczacınıza bildiriniz.